Monipuolisen palkkaamisen kurssi


Ruokapalkkaa käytetään useimmiten koiralla palkkiona, mutta palkkiona voi olla paljon muitakin asioita. Mitä käyttää palkkiona silloin, kun ruoka ei motivoi? Mikä toimii parhaiten palkkiona aralla tai pelokkaalla koiralla? Miten tehdään ruokapalkasta kiinnostava erilaisten pelien ja leikkien avulla? Koira määrittelee aina sen, mikä sillä toimii palkkiona. Jos palkkio ei ole kunnossa koira ei ole motivoitunut toimimaan toivotulla tavalla.

Palkkaamisen ei tarvitse olla tylsää vaan parhaimmillaan se on hauskaa niin ihmiselle kuin koiralle. Ja mikä koira ei olisi kiinnostunut ihmisestä, jonka kanssa on hauskaa ja saa palkaksi kivoja asioita, juuri niitä haluamiaan asioita!? Monipuolinen palkkaaminen lisää koiran aitoa motivaatiota toimia yhteistyössä ihmisen kanssa sekä parantaa ihmisen ja koiran välistä kommunikaatiota. 

Kurssin harjoitusten avulla opit palkkaamaan koiraasi juuri niillä asioilla, mistä koirasi pitää. Kurssilla harjoitellaan laajasti eri palkkioiden käyttöä ja monipuolistetaan myös ruualla palkkaamista mm. erilaisten koulutuspelien avulla.

Kurssi sisältää:

  • 3 x 45 min. käytännön koulutuskertaa
  • kirjalliset ohjeet harjoituksista


Kurssi järjestetään kesäkaudella ulkona, rauhallisella puistoalueella, Porissa. Talvikaudella harjoitellaan sisätiloissa. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille koirille. Koirakolta ei edellytetä aiempaa kokemusta kouluttamisesta. Kurssille mahtuu 2-3 koirakkoa.

Hinta 75 €

Seuraavat alkavat monipuolisen palkkaamisen kurssit:

LOPPUVUODEN 2022 OSALTA KURSSIT OVAT TAUOLLA!