Rauhoittumisopas

13 sivua rauhoittumista


Onko koirasi yli-innostunut, levoton tai tuntuuko, että koirasi ei pysty keskittymään ja ympäristön ärsykkeet vievät helposti koiran huomion? Rauhoittumisopas sisältää tietoa siitä, mitä koira tarvitsee rauhoittuakseen ja miten rauhallisuutta voi tukea jokapäiväisessä elämässä. 

Koiran rauhallisuus on monen asian summa. Rauhoittumista ei voi harjoitella samoin kuten useimpia käytöksiä, vaan rauhoittumisessa on kyse tunnetilasta asioiden ja tilanteiden taustalla. Kun koira kokee hallinnan tunteen lisääntyvän eri tilanteissa, turvallisuuden tunnekin kasvaa ja sillä on väistämätön vaikutus koiran rauhallisuuteen. Jos koira tämän lisäksi pystyy toteuttamaan päivittäin lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan on koiran olotila mitä todennäköisemmin melko rauhallinen. Rauhallisuutta tukevaa tekemistä kannattaakin sisällyttää jokaiseen päivään koska koira on sitä, mitä se tekee!

Rauhallisuuteen liittyy oleellisena osana stressi ja oppaassa käydään läpi myös sitä, mitä koiran stressi tarkoittaa; mitkä asiat sitä aiheuttavat ja miten koiran palautumista voi tukea ja helpottaa koiran oloa.


Hinta 15,90 €


RAUHOITTUMISOPPAAN TILAAMINEN

Tilaa rauhoittumisopas täyttämällä alla oleva lomake. Saat oppaan ja maksutiedot sähköpostiin vuorokauden sisällä lomakkeen lähettämisestä.