Lyhytkurssi - Luopuminen


Reagoiko koirasi helposti ympäristön ärsykkeisiin kuten muihin koiriin, ääniin, erilaisiin kulkuneuvoihin ja ohikulkijoihin tai onko koirasi kiinnostunut enemmän ympäristöstä kuin sinusta? 

Erilaisista asioista luopuminen kannattaa opettaa koiralle siten, että koira osaa luopua kohteista niin omaehtoisesti kuin pyynnöstäkin. Omaehtoinen luopuminen helpottaa koiranomistajan elämää, kun koira osaa tehdä myös itsenäisiä valintoja.

Koira alkaa helposti arvottaa asioita ja tämän vuoksi koiralle onkin hyvä opettaa, että kaikista asioista luopuminen on kannattavaa koska vaihtokauppana saa aina maailman kivoimpia asioita omistajalta. Kurssilla tehdään erilaisia luopumisharjoituksia ja opetellaan myös monipuolista palkkaamista. Käyttämällä monipuolisia palkkioita luopumisesta saadaan koiralle mieluista ja kannattavaa, mikä on avain onnistuneisiin luopumisiin.
Luopumisen lyhytkurssi sopii hyvin yhdistettäväksi luoksetulon lyhytkurssin kanssa. 


Kurssi sisältää:

  • 2 x 45 min. koulutuskertaa
  • kirjalliset ohjeet harjoituksista
  • rauhoittumisoppaan 
  • kouluttajan tuen koko kurssin ajan

Kurssi järjestetään kesäkaudella ulkona, rauhallisella puistoalueella, Porissa. Talvikaudella harjoitellaan Yyterin lemmikkihoitolan tiloissa. Koirakolta ei edellytetä aiempaa kokemusta kouluttamisesta. Kurssille mahtuu 2-3 koirakkoa.


Hinta 49 €Seuraavat alkavat luopumisen lyhytkurssit:

30.9.2022

  • perjantaisin klo 18-18.45 (30.9./7.10.) - TÄYNNÄ
  • max. 2 koirakkoa

 

LUOPUMISEN LYHYTKURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN