Leppoisasti lenkillä-kurssi


Räyhääkö koira remmissä? Vetää hihnassa? Saako toisten koirien näkeminen keskittymisen herpaantumaan? Tuntuuko siltä, että kotipihasta lähdettäessä koiralta katoavat korvat? Viekö ympäristö koiran kaiken huomion? 

Parhaimmillaan lenkkeily on ihmisen ja koiran välistä vuorovaikutusta ja lenkillä tapahtuu niin ihmisen kuin koirankin haluamia asioita. Jos koiralta vaaditaan koko ajan vierellä kulkemista ja sen matkaa estetään, koira turhautuu ja sen suhtautuminen ihmiseen muuttuu helposti negatiiviseksi. Lenkillä tarvitaan paljon erilaisia taitoja ja työkaluja koska vastaan voi tulla erilaisia koiraa kiihdyttäviä, jännittäviä, pelottavia ja turhauttavia tilanteita. Mitä enemmän työkaluja kummallakin, ihmisellä ja koiralla, on hallussa, sitä sujuvampaa lenkkeilykin on. Lenkkeily on erilaisten taitojen näyttämö, ei pelkästään hihnan päässä kävelyä.

Kurssin harjoitusten avulla koiralle voidaan opettaa, kuinka selvitä erilaisista lenkillä vastaan tulevista tilanteista. Kurssilla harjoitellaan myös monipuolista palkkaamista, mikä lisää koiran kiinnostusta toimia yhteistyössä ihmisen kanssa. Lisäksi kurssin sisältämällä luennolla käydään läpi lenkkeilyn kannalta oleellisia asioita kuten stressin vaikutusta koiran käytökseen ja miten lisätä koiran turvallisuuden tunnetta lenkillä.    


Kurssi sisältää:

  • 4 x 45 min. käytännön koulutuskertaa
  • luennon Zoom-sovelluksen kautta
  • rauhoittumisoppaan
  • kirjalliset ohjeet harjoituksista
  • kouluttajan tuen koko kurssin ajan ja sen jälkeenkin

Kurssi järjestetään ulkona, rauhallisella puistoalueella, Porissa. Kurssin luento pidetään viikkoa ennen kurssin alkamista Zoom-sovelluksen kautta. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset etäluennolle. Koirakoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta kouluttamisesta. Kurssille mahtuu 2-3 osallistujaa, mikä takaa yksilöllisen opetuksen.


Hinta 109 €


LEPPOISASTI LENKILLÄ-KURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN